Άρθρα της κατηγορίας TB2B
6/1/2020 TB2B

1,2 τρις € ανασφάλιστα κεφάλαια στην Ελλάδα!


1,2 τρις € ανασφάλιστα κεφάλαια στην Ελλάδα!

  • Υποθηκευμένες Περιουσίες
  • Υποθηκευμένες Ζωές
  • Υποθηκευμένες γενεές

Θέλοντας να μοιραστώ μαζί σας βιώματα ζωής από την πολύχρονη πορεία μου (40 έτη) στον ασφαλιστικό κλάδο, έκανα κάποιες σκέψεις για την σημερινή πραγματικότητα στην Ελλάδα.

Οι συμπολίτες μας κι όλοι μαζί βιώνουμε μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα. Δεν θα τοποθετηθώ στο γιατί και το πώς. Θα τοποθετηθώ όμως ως επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος και (manager) Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Μια δυνατότητα  που μας δίνει η παρούσα κατάσταση είναι να βοηθήσουμε οικογένειες, εργαζόμενους, στελέχη, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες να διασφαλίσουν τον κόπο, τον ιδρώτα, τα όνειρα και την αξιοπρέπεια τους. Η Ελλάδα σήμερα χρωστάει περισσότερα από 1τρις €. Σε βάθος χρόνου οι επόμενες γενιές πρέπει να διασφαλίσουν όχι μόνο το συναίσθημα και την συνοχή της οικογένειας, αλλά και όλα τα περιουσιακά που δημιούργησαν οι παππούδες, οι γιαγιάδες, οι γονείς μας, με πολλές στερήσεις και κόπο.

Δεν είναι απλά θέμα συντήρησης υλικών αγαθών αλλά θέμα τιμής να μην ξεπουληθεί εύκολα καμία περιουσία λόγω  εφορίας, ασφαλιστικών εισφορών, δανείων κ.α. Δυστυχώς όμως υπάρχει μια αλήθεια: Οι άνθρωποι χάνονται, αρρωσταίνουν, μεγαλώνουν.

Ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου σήμερα είναι πολύτιμος. Προσφέρει την δυνατότητα  εξασφάλισης κ συνέχειας της δημιουργίας περιουσίας για τις επόμενες γενιές.

Σήμερα λοιπόν, όλοι οι επαγγελματίες που υπηρετούμε τον ασφαλιστικό θεσμό μπορούμε μέσω των ασφαλειών Ζωής να διασφαλίσουμε όσα άφησαν οι προηγούμενοι και δημιουργούν οι σημερινοί, καθώς στην ανθρώπινη αλυσίδα πάντα μια γενιά φεύγει και μια νέα έρχεται.

Είναι η στιγμή όλοι εμείς που υπηρετούμε την Ασφαλιστική αγορά  να διασφαλίσουμε την περιουσία των συμπολιτών μας.

Ας ξεκινήσουμε σήμερα να μιλάμε για το αγαθό της ΑΖ που δεν είναι τίποτα άλλο από την «Αξιοπρέπεια»

Απλά λίγο χαρτί και λίγο μελάνι με ελάχιστα €.

 

 CORPORATE LIFE INSURANCE ADVISORS 
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας