21 Οκτ 2024 11:21

AIForum24: Το κορυφαίο συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα από τον AiCatalyst

O AICatalyst https://www.aicatalyst.gr ανακοινώνει με χαρά το AIForum24, το κορυφαίο συνέδριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα.

The post AIForum24: Το κορυφαίο συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα από τον AiCatalyst appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
21 Οκτ 2024 11:11

Οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται, τα στεγαστικά δάνεια μειώνονται

Την ανοδική τους πορεία συνεχίζουν οι τιμές των οικιστικών ακινήτων, με το ποσοστό όμως όσων επιλέγουν να προβούν σε κάποια αγορά μέσω στεγαστικού δανείου

The post Οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται, τα στεγαστικά δάνεια μειώνονται appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
21 Οκτ 2024 09:56

Έρχεται το Νοέμβριο η νέα θεραπεία για την παχυσαρκία-Δεν θα αποζημιώνεται

Το περιβόητο φάρμακο Mounjaro, που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό κατά της παχυσαρκίας, έρχεται και στην Ελλάδα μέσα στο Νοέμβριο. Η Φαρμασέρβ-Lilly δεν προτίθεται να καταθέσει αίτηση αποζημίωσης από τον ΕΟΠΥΥ.

The post Έρχεται το Νοέμβριο η νέα θεραπεία για την παχυσαρκία-Δεν θα αποζημιώνεται appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
21 Οκτ 2024 06:55

Νέο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού»

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρώτο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού»

The post Νέο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού» appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
21 Οκτ 2024 04:58

Στη Κοζάνη η «Μεγάλη Γιορτή για Άσκηση και Διατροφή» από το Υπουργείο Υγείας και τη UNICEF

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών, πραγματοποιήθηκε η «Μεγάλη Γιορτή για Άσκηση και Διατροφή» στην Κοζάνη. Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας.

The post Στη Κοζάνη η «Μεγάλη Γιορτή για Άσκηση και Διατροφή» από το Υπουργείο Υγείας και τη UNICEF appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
21 Οκτ 2024 04:54

Δείτε το video από τις βραβεύσεις της 3P Insurance

Tους συνεργάτες της για τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2023 βράβευσε στις 16 Οκτωβρίου η 3P Insurance, ένα εκ των τριών μεγαλύτερων Γραφείων Πρακτορειακής Διαμεσολάβησης στην Ασφαλιστική Αγορά με κύκλο εργασιών 7,5 εκατ. ευρώ.
Πηγή: Insurance Daily
21 Οκτ 2024 04:48

B. Λαζαράκου: Θα εκσυγχρονιστεί το νομοθετικό πλαίσιο για τις ΑΕΕΑΠ

Τις νομοθετικές αλλαγές που προωθούνται στο πλαίσιο λειτουργίας των εταιρειών επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ) παρουσίασε η Βασιλική Λαζαράκου

The post B. Λαζαράκου: Θα εκσυγχρονιστεί το νομοθετικό πλαίσιο για τις ΑΕΕΑΠ appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
21 Οκτ 2024 04:47

Υψηλοί στόχοι, νέο πρόσωπο στα ηνία της Manifest Services

Ο Γιώργος Φαρλέκας αναλαμβάνει τα ηνία της Manifest Services με στόχο τον τριπλασιασμό του μεγέθους του ομίλου σε τρία χρόνιαΟ Γιώργος Φαρλέκας, τέως Γενικός Διευθυντής, αναλαμβάνει χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) στην εταιρεία Manifest Services, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Building Services στον ιδιωτικό τομέα με κύκλο εργασιών που θα ξεπερνά τα 30εκ ευρώ το […]

The post Υψηλοί στόχοι, νέο πρόσωπο στα ηνία της Manifest Services appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
21 Οκτ 2024 04:25

Μάνατζμεντ Οικονομικών Κρίσεων κατά την Αρχαιότητα

95 χρόνια πέρασαν από τη μεγάλη κρίση του 1929 και 16 χρόνια από τη χρηματοπιστωτική κρίση, εξίσου σημαντική, του 2008. Σε ένα πρόσφατο άρθρο μας, προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε την προέλευση τους (βλ. Παγκόσμιες Κρίσεις: η προέλευση τους, Πολυτεχνείο Κρήτης, 26.01.2022). Στο άρθρο αυτό γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστούν οι λύσεις που δόθηκαν στην αρχαιότητα σε ανάλογες […]
Πηγή: Insurance Daily
21 Οκτ 2024 04:09

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος στη Συνέλευση του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου

Με Ελληνική παρουσία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου (WMA) στο Ελσίνκι. Η συγκεκριμένη Συνέλευση τιμούσε  τα 60 χρόνια από τη διακήρυξη του Ελσίνκι.

The post Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος στη Συνέλευση του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
21 Οκτ 2024 04:01

Μεγάλη ζήτηση για δεξιότητες και ειδικούς στην Κυβερνοασφάλεια

Τη δυναμική και εξελισσόμενη ζήτηση ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα της κυβερνοασφάλειας υπογραμμίζουν τα ευρήματα μελέτης, που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και την ομάδα του καθηγητή Κυβερνοασφάλειας κυρίου Δημήτρη Γκρίτζαλη. Η μελέτη αυτή εντάσσεται στο έργο CyberHubs του προγράμματος Erasmus, που συντονίζεται από […]
Πηγή: Insurance Daily
21 Οκτ 2024 03:50

Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ»

Αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ» μπορούν να υποβάλλουν οι ιδιοκτήτες κατοικιών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια

The post Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ» appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
21 Οκτ 2024 03:36

Φαρμακευτική Κάνναβη: Σε τι βοηθά ογκολογικούς και χρόνιους  ασθενείς

Το «κλειδί» για την μείωση σε σεβαστό ποσοστό συμπτωμάτων όπως είναι η υπερεμεσία, η ναυτία, η ανορεξία και πόνοι, όπως προκύπτει από έρευνες, αποτελεί η χορήγηση φαρμακευτικής κάνναβης.  Με την έλευση νεότερων επιστημονικών στοιχείων, η φαρμακευτική κάνναβη έχει πλέον ενταχθεί ενεργά στο θεραπευτικό πλάνο για την αντιμετώπιση ασθενειών.

The post Φαρμακευτική Κάνναβη: Σε τι βοηθά ογκολογικούς και χρόνιους  ασθενείς appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
21 Οκτ 2024 03:23

Νέα προσθήκη στον στόλο της Αγγελικής Φράγκου, με το βλέμμα στα containerships 

Το τελευταίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από μία παραγγελία επτά συνολικά containerships παρέλαβε η Navios Maritime Partners, συμφερόντων της της Αγγελική Φράγκου. Πρόκειται για το “Zim Seagull” , μεταφορικής ικανότητας 5.300 teu. Υπενθυμίζεται ότι από το 2023 η ναυτιλιακή εταιρεία είχε παραλάβει και τα containerships “Sparrow”, “Zim Eagle”, “Zim Condor”, “Zim Falcon”, “Zim Hawk” & “Zim […]

The post Νέα προσθήκη στον στόλο της Αγγελικής Φράγκου, με το βλέμμα στα containerships  appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
21 Οκτ 2024 03:06

Merck: Εποικοδομητικός διάλογος και προτάσεις από τους νέους για την συναισθηματική υγεία

Η Merck έκανε κάλεσμα σε ενεργούς και δραστήριους  νέους για να συζητήσουν για ένα καλύτερο μέλλον, την ευεξία και τη συναισθηματική τους υγεία στο πλαίσιο του «FutURe» project.  Με σύνθημα «για τους νέους, μέσω των νέων» η Merck συγκέντρωσε νέους Έλληνες για να συζητήσουν τις προτεραιότητες και τις ανησυχίες της νεολαίας σχετικά με τη Συναισθηματική Ευεξία.

The post Merck: Εποικοδομητικός διάλογος και προτάσεις από τους νέους για την συναισθηματική υγεία appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
21 Οκτ 2024 03:00

Προκλήσεις και Κίνδυνοι στην Ασφάλεια των IoT Συσκευών

Βρισκόμαστε ήδη στον Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Κυβερνοασφάλεια, και οι οργανισμοί καλούνται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο τεχνολογίες

The post Προκλήσεις και Κίνδυνοι στην Ασφάλεια των IoT Συσκευών appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
21 Οκτ 2024 02:49

INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Eπαγγελματική εκπαίδευση για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης που διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική

Το άρθρο INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Eπαγγελματική εκπαίδευση για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Πηγή: Insurance World
21 Οκτ 2024 02:36

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ: Ψηφίστε για τις καλύτερες εταιρείες της χρονιάς

Στην ψηφοφορία που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 25/10 στις 15.00, σας καλούμε να  ψηφίσετε τις εισηγμένες εταιρείες που διακρίθηκαν

The post Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ: Ψηφίστε για τις καλύτερες εταιρείες της χρονιάς appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
21 Οκτ 2024 02:19

H “τριλογία” του επενδυτικού πλάνου ύψους 10 εκατ. του Public Group

Τριετές επενδυτικό πλάνο ύψους 10 εκατ. ευρώ υλοποιεί το Public Group, αναβαθμίζοντας και επεκτείνοντας το δίκτυο καταστημάτων του

The post H “τριλογία” του επενδυτικού πλάνου ύψους 10 εκατ. του Public Group appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
21 Οκτ 2024 02:01

Ευρωπαική Επιτροπή: Πρόταση για εκπαίδευση και επανεξέταση στην οδήγηση για τους άνω των 70 ετών 

Μία από τις σημαντικές παραμέτρων των ατυχημάτων στα μεγάλα και όχι μόνο, αστικά κέντρα είναι η μεγάλη έξοδος των ηλικιωμένων στους δρόμους.

Το άρθρο Ευρωπαική Επιτροπή: Πρόταση για εκπαίδευση και επανεξέταση στην οδήγηση για τους άνω των 70 ετών  εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Πηγή: Insurance World
21 Οκτ 2024 01:48

Μείωση εισοδημάτων δήλωσαν οι γιατροί για το 2023!

Πτώση των εισοδημάτων τους δήλωσαν κατά την πλειοψηφία τους οι γιατροί, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ, για το 2023. Αντίθετη εικόνα καταγράφεται για τους φαρμακοποιούς, σύμφωνα με  τα στοιχεία προκύπτουν από την αξιολόγηση δεδομένων που συνέλεξε η ΑΑΔΕ από τις φορολογικές δηλώσεις  συνολικά 869.542 επαγγελματιών και ατομικών επιχειρήσεων σε 383 επαγγελματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

The post Μείωση εισοδημάτων δήλωσαν οι γιατροί για το 2023! appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
21 Οκτ 2024 01:23

Η We Insurance στηρίζει το AIForum24

Η We Insurance στηρίζει το AIForum24Το κορυφαίο συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα, το AIForum24, στηρίζει ως χορηγός και η We Insurance, στο πλαίσιο των καινότομων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο AICatalyst διοργανώνει το κορυφαίο συνέδριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα, που συγκεντρώνει κορυφαίους ομιλητές από τον κόσμο των επιχειρήσεων, της επιστήμης,
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
21 Οκτ 2024 12:53

Πιλοτικό πρόγραμμα Πρόληψης στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Βόλου

Πρεμιέρα κάνει πιλοτικό πρόγραμμα για την πρωτογενή πρόληψη στην Υγεία στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Βόλου. Την δράση υλοποιούν ο Σύλλογος Προμηθέας και η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.

The post Πιλοτικό πρόγραμμα Πρόληψης στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Βόλου appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
21 Οκτ 2024 12:34

ΙNTERLIFE: Σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που διοργάνωσε η  INTERLIFE Ασφαλιστική, κατόπιν εγκρίσεώς τους από την Εποπτική Αρχή. Η Επιτροπή Εκπαίδευσης της Εταιρίας, με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, διοργάνωσε διαδικτυακά με τη διαδικασία της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τομέα Α’ και Β’ στις 9 και 11 Οκτωβρίου 2024. […]
Πηγή: Insurance Daily
21 Οκτ 2024 12:33

Ιnterlife: Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Ιnterlife: Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ασφαλιστικών ΔιαμεσολαβητώνΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που διοργάνωσε η Ιnterlife Ασφαλιστική, κατόπιν εγκρίσεώς τους από την Εποπτική Αρχή. Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, η Επιτροπή Εκπαίδευσης της Εταιρείας, με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, διοργάνωσε διαδικτυακά με τη διαδικασία της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τομέα Α’ και Β’ στις
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
21 Οκτ 2024 12:27

Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» του Kariera.gr στην Τεχνόπολη Αθηνών

Η Carglass® έδωσε δυναμικά το "παρών" στις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώθηκαν από το Kariera.gr στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Το άρθρο Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» του Kariera.gr στην Τεχνόπολη Αθηνών εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Πηγή: Insurance World
21 Οκτ 2024 12:12

Δωρεά οργάνων από 66χρονη που είχε λάβει μόσχευμα στο παρελθόν

Μια μοναδική ιστορία έκρυβε η δωρεά οργάνων μιας 66χρονης γυναίκας στην Κρήτη καθώς πριν μερικά χρόνια και η ίδια είχε λάβει μόσχευμα. Η  γυναίκα νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, αλλά η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη οπότε και η οικογένειά της αποφάσισε την δωρεά των οργάνων της, δίνοντας ζωή και χαρά σε δυο λήπτες.  

The post Δωρεά οργάνων από 66χρονη που είχε λάβει μόσχευμα στο παρελθόν appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
21 Οκτ 2024 11:52

Mια σημαντική επένδυση του Ομίλου Affidea

Ενημέρωση για την σημαντική επένδυση του Ομίλου στο πλαίσιο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, καθώς και την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού

Το άρθρο Mια σημαντική επένδυση του Ομίλου Affidea εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Πηγή: Insurance World
21 Οκτ 2024 11:12

Τι συζητούν σήμερα οι αντασφαλιστές στο Baden Baden

Ξεκίνησε χτες Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 το συνέδριο των αντασφαλιστών στο Baden Baden στην Βάδη Βυρτεμβέργη με τις κύριες συζητήσεις των αντασφαλιστών να επικεντρώνονται στις συνθήκες της προσφοράς και της ζήτησης.

Το άρθρο Τι συζητούν σήμερα οι αντασφαλιστές στο Baden Baden εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Πηγή: Insurance World
21 Οκτ 2024 11:07

DAÈS: Χορηγός στο Platforms Project 2024

DAÈS: Χορηγός στο Platforms Project 2024Η DAES ήταν χορηγός στο Platforms Project 2024 – Independent ArtFair και διοργάνωσε ειδικές ξεναγήσεις για ασφαλισμένους και συνεργάτες της. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το Platforms Project 2024, που περιλαμβάνει ημερίδες, περφόρμανς, ομιλίες και workshops, έγινε από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024 στο εμβληματικό κτήριο του Καπνεργοστάσιου στην Αθήνα, με καλλιτεχνική επιμέλεια
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
21 Οκτ 2024 11:06

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνέδριο και Βραβεύσεις Συνεργατών στη Θεσσαλονίκη

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνέδριο και Βραβεύσεις Συνεργατών στη ΘεσσαλονίκηΗ Υδρόγειος Ασφαλιστική εγκαινίασε τον φετινό κύκλο των συνεδρίων της από τη Θεσσαλονίκη, όπου διοργανώθηκε μια μεγάλη εκδήλωση, με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 συνεργατών. Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της εταιρείας από τη Βόρειο Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Κέρκυρα παρευρέθηκαν, δημιουργώντας μια εξαιρετικά δυναμική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, κεντρικό σημείο
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
21 Οκτ 2024 11:06

Insurance Europe: Προτεραιότητα στη νομοθεσία για την πρόσβαση πρόσβαση σε δεδομένα αυτοκινήτων

Η Insurance Europe, μαζί με εννέα άλλες ενώσεις καταναλωτών, βιομηχανίας και κινητικότητας, έστειλαν επιστολή στην Ursula von der Leyen

Το άρθρο Insurance Europe: Προτεραιότητα στη νομοθεσία για την πρόσβαση πρόσβαση σε δεδομένα αυτοκινήτων εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Πηγή: Insurance World
21 Οκτ 2024 10:55

Υδρόγειος: Συνέδριο και βραβεύσεις συνεργατών στη Θεσσαλονίκη

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική εγκαινίασε τον φετινό κύκλο των συνεδρίων της από τη Θεσσαλονίκη, όπου διοργανώθηκε μια μεγάλη εκδήλωση με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 συνεργατών. Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της εταιρείας από τη Βόρειο Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Κέρκυρα παρευρέθηκαν, δημιουργώντας μια εξαιρετικά δυναμική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση ανέδειξε για ακόμη μία φορά […]
Πηγή: Insurance Daily
21 Οκτ 2024 10:54

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνέδριο και Βραβεύσεις Συνεργατών στη Θεσσαλονίκη

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική εγκαινίασε τον φετινό κύκλο των συνεδρίων της από τη Θεσσαλονίκη, όπου διοργανώθηκε μια μεγάλη εκδήλωση

Το άρθρο Υδρόγειος Ασφαλιστική: Συνέδριο και Βραβεύσεις Συνεργατών στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Πηγή: Insurance World
21 Οκτ 2024 09:28

Γ. Χατζηθεοδοσίου στο 1ο Financial Planning Forum: Αισιόδοξα μηνύματα και εξελίξεις για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση (video)

Σε αισιόδοξες εκτιμήσεις και σε σημαντικές εξελίξεις που αναμένονται για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης  αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών – EEA κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στον χαιρετισμό που απηύθυνε στις εργασίες του 1ου Financial Planning Forum το οποίο διοργάνωσε η HFPA. ΝΕΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ Ο πρόεδρος του ΕΕΑ εκκίνησε ανακοινώνοντας την […]
Πηγή: Insurance Daily
21 Οκτ 2024 07:00

M. Tζωρτζωρής στο I.W: Η απαρχή μιας νέας εποχής που ήδη διαμορφώνει το μέλλον μας

Πέρα από τις ήδη γνωστές εξαγγελίες σας σχετικά με τα κίνητρα, υπάρχουν αρκετά στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτή τη μετάβαση.

Το άρθρο M. Tζωρτζωρής στο I.W: Η απαρχή μιας νέας εποχής που ήδη διαμορφώνει το μέλλον μας εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Πηγή: Insurance World
21 Οκτ 2024 06:32

Η DGTAL εισάγει ΑΙ Agents στην Ασφαλιστική αγορά

Η DGTAL, η πρωτοπόρος εταιρεία GenAI που προσφέρει λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης (TN) για (αντ)ασφαλιστικές εργασίες, γίνεται η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποιεί Πράκτορες AI

Το άρθρο Η DGTAL εισάγει ΑΙ Agents στην Ασφαλιστική αγορά εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Πηγή: Insurance World
20 Οκτ 2024 05:10

Ο Δρόμος Υγείας  για τα 25 χρόνια του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Τα 25 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου με μια δρομική εκδήλωση. «Με αφετηρία τον άνθρωπο και προορισμό τη ζωή» ήταν το σύνθημα για την εκκίνηση του Δρόμου Υγείας.

The post Ο Δρόμος Υγείας  για τα 25 χρόνια του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
20 Οκτ 2024 04:53

Πάνω από 4 εκατ. ηλεκτρονικά παραπεμπτικά για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις

Περισσότερα από 4 εκ. ηλεκτρονικά παραπεμπτικά έχουν σταλεί τη τελευταία εβδομάδα για την Πρόληψη κατά του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας και κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου. Οι δικαιούχοι λαμβάνουν ενημερωτικά SMS για το Πρόγραμμα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου, καθώς και για το Πρόγραμμα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας.

The post Πάνω από 4 εκατ. ηλεκτρονικά παραπεμπτικά για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
20 Οκτ 2024 04:16

Αγαπηδάκη: Ενισχύεται η πρωτοβάθμιά Φροντίδα Υγείας με προσωπικό, νέα ιατρεία και τηλεϊατρική

Στην ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με προσωπικό και την ίδρυση 312 ιατρείων χρόνιων νόσων αναφέρθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, κατά την επίσκεψή της στα Κέντρα Υγείας της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδική. Σύμφωνα με την κ. Αγαπηδάκη πρόκειται  τριπλή επένδυση στην ΠΦΥ, η οποία περιλαμβάνει την αναβάθμιση υποδομών, την ενίσχυση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό.

The post Αγαπηδάκη: Ενισχύεται η πρωτοβάθμιά Φροντίδα Υγείας με προσωπικό, νέα ιατρεία και τηλεϊατρική appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
19 Οκτ 2024 11:20

H We Insurance στηρίζει το Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης – #AiForum24

Το Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης – #AiForum24 στηρίζει σαν χορηγός η  We Insurance στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρείας που αφορούν στη συμβολή της στην ανάπτυξη της καινοτομίας και την εξέλιξη σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων. Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο AICatalyst  συγκεντρώνει κορυφαίους ομιλητές από τον κόσμο των επιχειρήσεων, της επιστήμης, της κυβέρνησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας, […]
Πηγή: Insurance Daily
18 Οκτ 2024 10:55

Cover Insurance: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών στη Μάλτα

Cover Insurance: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών στη ΜάλταH Cover Insurance πραγματοποίησε ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών της στην πανέμορφη Μάλτα. Το ταξίδι έγινε σε συνεργασία με τη Eurolife FFH και αφορούσε τους επιτυχόντες του διαγωνισμού κλάδου ζωής 2023. Η ομάδα της COVER μαζί με τον διευθυντή πωλήσεων της Eurolife FFH, κύριο Παναγιώτη Δήμου, πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας βόλτες στα σοκάκια της γραφικής Βαλέτας.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
18 Οκτ 2024 08:21

Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στην Affidea Πατησίων

Επίσκεψη στο διαγνωστικό κέντρο της Affidea επί της οδού Πατησίων (στην καρδιά της Αθήνας, 28ης Οκτωβρίου 146 & Χανίων) έκανε σήμερα το απόγευμα ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Υπουργός ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους του ιστορικού κτιρίου της οδού Πατησίων, ιδιοκτησίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που στο σύνολό του έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο. Ο Όμιλος Affidea, […]
Πηγή: Insurance Daily
18 Οκτ 2024 05:17

Γ. Χατζηθεοδοσίου στο 1ο Financial Planning Forum: Αισιόδοξα μηνύματα και εξελίξεις για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Σε αισιόδοξες εκτιμήσεις και σε σημαντικές εξελίξεις που αναμένονται για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Το άρθρο Γ. Χατζηθεοδοσίου στο 1ο Financial Planning Forum: Αισιόδοξα μηνύματα και εξελίξεις για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Πηγή: Insurance World
18 Οκτ 2024 04:34

3P Insurance: 10+1 χρόνια διαχρονικός πρωταγωνιστής της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Την Τετάρτη που μας πέρασε, η 3P Insurance, ένα εκ των τριών μεγαλύτερων Γραφείων Πρακτορειακής Διαμεσολάβησης στην Ασφαλιστική Αγορά με κύκλο εργασιών 7,5 εκατ. ευρώ, τίμησε τους συνεργάτες της βραβεύοντας τους για τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2023. Του Νίκου Μωράκη Έχοντας κλείσει το μεγαλύτερο deal της χρονιάς (στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση), συμμετέχοντας στο 50% της ΕΛΠΑ […]
Πηγή: Insurance Daily
18 Οκτ 2024 04:12

Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας: Η Επιτροπή θεσπίζει κανόνες συνεργασίας με τον ΕΜΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε εκτελεστικό κανονισμό που καθορίζει τους κανόνες συνεργασίας με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για κοινές εργασίες που διεξάγονται στο πλαίσιο του κανονισμού για την Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας (HTA).

The post Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας: Η Επιτροπή θεσπίζει κανόνες συνεργασίας με τον ΕΜΑ appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
18 Οκτ 2024 03:16

Η DGTAL εισάγει ΑΙ Agents στην Ασφαλιστική αγορά

Η DGTAL, η πρωτοπόρος εταιρεία GenAI που προσφέρει λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης (TN) για (αντ)ασφαλιστικές εργασίες, γίνεται η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποιεί Πράκτορες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI Agents) ως βασικό στοιχείο της τεχνολογικής της πλατφόρμας, σηματοδοτώντας την πιο σημαντική τεχνολογική της αναβάθμιση μέχρι σήμερα. Οι AI Agents ξεπερνούν την συμβατική προσέγγιση της Τεχνητής Νοημοσύνης και υιοθετούνται σήμερα […]
Πηγή: Insurance Daily
18 Οκτ 2024 03:10

Στη Μάλτα ταξίδεψαν οι συνεργάτες της Cover Insurance

Σε ένα μοναδικό ταξίδι στη Μάλτα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι συνεργάτες της Cover Insurance που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα το χρόνο που πέρασε. Η εταιρεία πραγματοποίησε το ταξίδι επιβράβευσης σε συνεργασία με την EUROLIFE FFH στο πλαίσιο του διαγωνισμού στον κλάδο ζωής. Η ομάδα της COVER μαζί με τον διευθυντή πωλήσεων της EUROLIFE FFH, κύριο Παναγιώτη Δήμου, […]
Πηγή: Insurance Daily
18 Οκτ 2024 03:00

Νέα δωρεά αλκοολομέτρων από την ΕΑΕΕ στην τροχαία

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με σταθερή αφοσίωση στην αποστολή της να προάγει την οδική ασφάλεια και να συμβάλλει στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, συνεχίζει τη συνεργασία της με την Τροχαία Αττικής, ενισχύοντας το σημαντικό έργο της. Αυτή η συνεργασία που περιλαμβάνει ήδη καμπάνιες ευαισθητοποίησης για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και παροχές […]
Πηγή: Insurance Daily
18 Οκτ 2024 02:46

Τα οφέλη από την λογοθεραπευτική παρέμβαση στο νερό

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα λογοθεραπευτικής παρέμβασης μέσα στο νερό, για παιδιά με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος και κατ’ επέκταση για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές και γλωσσικά ελλείμματα, το A.S.L.T. program, αναδείχθηκε στη 2η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «A.S.L.T program – Λογοθεραπευτική Παρέμβαση στο Νερό». Το εν λόγω πρόγραμμα προσφέρει σημαντικά οφέλη συγκριτικά με τα κλασικά λογοθεραπευτικά προγράμματα παρέμβαση.

The post Τα οφέλη από την λογοθεραπευτική παρέμβαση στο νερό appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
18 Οκτ 2024 02:36

ΕΑΕΕ: Νέα Δωρεά Αλκοολομέτρων στην Τροχαία

ΕΑΕΕ: Νέα Δωρεά Αλκοολομέτρων στην ΤροχαίαΗ Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με σταθερή αφοσίωση στην αποστολή της να προάγει την οδική ασφάλεια και να συμβάλλει στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, συνεχίζει τη συνεργασία της με την Τροχαία Αττικής, ενισχύοντας το σημαντικό έργο της. Αυτή η συνεργασία που περιλαμβάνει ήδη καμπάνιες ευαισθητοποίησης για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και παροχές
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
18 Οκτ 2024 12:36

Γεωργιάδης: Σημαντική μεταρρύθμιση το ατομικό clawback στα διαγνωστικά κέντρα

Ελέγχους διενεργεί το Υπουργείο Υγείας και στα διαγωνιστικά κέντρα, τόνισε ο υπουργός Υγείας με αφορμή  τον εντοπισμό κάποιων γιατρών σχετικά με παράνομη συνταγογράφηση. Ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε για τους συστηματικούς ελέγχους που διενεργούνται και την εφαρμογή ατομικού clawback.

The post Γεωργιάδης: Σημαντική μεταρρύθμιση το ατομικό clawback στα διαγνωστικά κέντρα appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
18 Οκτ 2024 11:51

Στο πλευρό των υγειονομικών στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και ο διοικητής του νοσοκομείου

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου Νίκος Μαλλιαρός με τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση των υγειονομικών. Ο διοικητής δήλωσε συμπαράσταση προς τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που λειτουργούν σε δύσκολες συνθήκες και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθούν λύσεις καθώς υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις.

The post Στο πλευρό των υγειονομικών στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και ο διοικητής του νοσοκομείου appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
18 Οκτ 2024 10:52

Ασφαλιστικές: Η έλλειψη νομοθεσίας για τα δεδομένα οχημάτων εμπόδιο στην ανταγωνιστικότητα

Η  Insurance Europe, μαζί με εννέα άλλες ενώσεις καταναλωτών, βιομηχανίας και κινητικότητας, έστειλαν επιστολή στην Ursula von der Leyen, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καλώντας την να δώσει προτεραιότητα στη νομοθεσία για την πρόσβαση στα δεδομένα που παράγονται από οχήματα στις αρχές της νέας θητείας. Η επιστολή τονίζει ότι η δίκαιη πρόσβαση στα δεδομένα είναι ζωτικής […]
Πηγή: Insurance Daily
18 Οκτ 2024 09:40

Κλοπές αυτοκινήτων: Αν οδηγείς ένα από αυτά τα μοντέλα, μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Κατεβαίνεις το πρωί να πάρεις το αυτοκίνητό σου για να πας δουλειά ή σχολή ή τα παιδιά στο σχολείο ή έναν συνδυασμό των παραπάνω. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να φτάσεις εκεί που είχες παρκάρει και το πολυαγαπημένο σου αυτοκινητάκι να έχει κάνει φτερά (εντάξει, αν έχεις κάλυψη ολικής κλοπής στην ασφάλειά σου μπορείς να ανασάνεις, […]
Πηγή: Insurance Daily
18 Οκτ 2024 09:33

Ο ΙΣΑ έχει σταθερή και σαφή θέση για τη συνταγογράφηση

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών επ’ αφορμής, των ανακοινώσεων της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για ιατρούς που προέβησαν σε υπερσυνταγογράφηση, υπενθυμίζει ότι εξαρχής ως εκπρόσωποι των ιατρών προκρίναμε αλλά και στην πράξη ενισχύσαμε την ηλεκτρονική συνταγογράφηση που επιτρέπει τον έλεγχο και τον εξορθολογισμό του συστήματος συνταγογράφησης. Πρέπει να επισημανθεί ότι η ιατρική κοινότητα της χώρας ήταν […]
Πηγή: Insurance Daily
18 Οκτ 2024 09:31

Συνεχίζεται ο διάλογος με τους Κοινωνικούς Εταίρους για τον κατώτατο μισθό

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) πραγματοποίησε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του κύκλου διαλόγου που εγκαινίασε η Υπουργός με αντικείμενο το πόρισμα της Επιστημονικής Επιτροπής για τον τρόπο καθορισμού του κατώτατου μισθού και την προώθηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων […]
Πηγή: Insurance Daily
17 Οκτ 2024 04:09

Μήνυμα στους γιατρούς που κάνουν υπερσυνταγογράφησή να σταματήσουν στέλνει ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης

Μήνυμα στους γιατρούς που χρησιμοποιούν το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ως λευκή επιταγή πλουτισμού στέλνει ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, διαμηνύοντας ότι με τα νέα συστήματα έλεγχου που υπάρχουν τόσο στην ΗΔΙΚΑ όσο και στον ΕΟΠΠΥ, με συνέπεια να διασταυρώνονται οι γιατροί με τα ΑΜΚΑ των ασθενών όσοι γιατροί δεν ακολουθούν τα πρωτόκολλα και υπερσυνταγογραφούν […]
Πηγή: Insurance Daily
17 Οκτ 2024 02:25

Οι πρωταθλητές στα δίκτυα πωλήσεων συμβολαίων Ασφάλισης Ζωής

Το bancassurance, οι διαμεσολαβούντες αποκλειστικής συνεργασίας καθώς και οι ασφαλιστές μη αποκλειστικής συνεργασίας, κυριαρχούν στις πωλήσεις ατομικών συμβολαίων Ασφάλισης Ζωής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος – ΕΑΕΕ για το πρώτο εξάμηνο του 2024, τα συμβόλαια που διατέθηκαν σε συνεργασία με τις τράπεζες συμμετείχαν με 49,6% στο σύνολο των πωλήσεων […]
Πηγή: Insurance Daily
17 Οκτ 2024 01:38

300+ συμμετέχοντες στο 1o “AI & Digital Transformation Conference” της KPMG

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο”AI & Digital Transformation” της KPMG στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt με κεντρικό μήνυμα “Harness Technology – Change the Game”. Πάνω από 300 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον διαρκώς αυξανόμενο και εξελισσόμενο ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ), καθώς […]
Πηγή: Insurance Daily
17 Οκτ 2024 01:15

Γ. Ρούντος: Περί ληστρικής χρήσης ιδεών, λόγων και έργων

Ο επαγγελματικός στίβος έχει ένα τυπικό χαρακτηριστικό κοινού πεδίου, για όσους/ες έχουν διαδράμει πολλά χιλιόμετρα και γνωρίζουν κάθε σπιθαμή του: είναι κακοτράχαλος με άπειρα πόδια να τον πατούν. Οι άμετρες φιλοδοξίες, ο ανταγωνισμός χωρίς κανόνες αλλά και προσωπικά συμπλέγματα, οδηγούν συχνά στην αυθαίρετη, κακόβουλη ιδιοποίηση ή κανιβαλισμό των αλλοτρίων (το έχω βιώσει κατ’ επανάληψη). Η […]
Πηγή: Insurance Daily
17 Οκτ 2024 12:53

Eurolife FFH: Για 3η χρονιά Μεγάλος Χορηγός του φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!»

Eurolife FFH: Για 3η χρονιά Μεγάλος Χορηγός του φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!»Η Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, βρέθηκε και πάλι στο πλευρό του «Μαζί για το Παιδί», ως Μεγάλος Χορηγός του 3ου Παιδικού Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, με τη συμμετοχή περίπου 3.000 επισκεπτών, το φεστιβάλ πρόσφερε στα
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
17 Οκτ 2024 12:46

Kaspersky: Σχεδόν οι μισές βιομηχανικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα δικτύου σε μηνιαία βάση

Kaspersky: Σχεδόν οι μισές βιομηχανικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα δικτύου σε μηνιαία βάσηΜία στις τρεις βιομηχανικές επιχειρήσεις συναντά συχνά προβλήματα δικτύου, με το 45% να τα αντιμετωπίζει αρκετές φορές τον μήνα, ενώ μόνο το 12% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι αυτές οι προκλήσεις προκύπτουν μία φορά τον χρόνο ή λιγότερο. Τα ανησυχητικά αυτά ευρήματα επισημαίνει η Kaspersky στην έκθεσή της, η οποία ερευνά τις προκλήσεις ασφάλειας δικτύων και
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
17 Οκτ 2024 12:11

Οδοιπορικό εκτός των τειχών – 30ή στάση: Λέσβος, Παύλος Παπουτσάνης

Οδοιπορικό εκτός των τειχών – 30ή στάση: Λέσβος, Παύλος ΠαπουτσάνηςΣτη Λέσβο βρεθήκαμε αυτόν τον μήνα, για να γνωρίσουμε τον ασφαλιστικό πράκτορα κ. Παύλο Παπουτσάνη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά, εδώ και 34 χρόνια, με έδρα του την πανέμορφη Πέτρα.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
17 Οκτ 2024 12:09

S. Forte: Πώς να μετριάσετε τις αντιρρήσεις των πελατών σας

S. Forte: Πώς να μετριάσετε τις αντιρρήσεις των πελατών σαςMDRT Views Ο κ. Sandro Forte* –ομιλητής στην MDRT Day που διεξήχθη από τις 19-21 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη– στο άρθρο που ακολουθεί προτείνει τη «Μέθοδο 100 E της Αξίας» (“100 E of Value Method”), για να να μετριάσετε τις αντιρρήσεις των πελατών σας. Είναι φυσικό να επιχειρηματολογούμε ή να προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε ενάντια σε μια
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
17 Οκτ 2024 11:47

Eurolife FFH: Μέγας Χορηγός του Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!»

Η Eurolife FFH , μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, βρέθηκε και πάλι στο πλευρό του «Μαζί για το Παιδί», ως Μεγάλος Χορηγός του 3ου Παιδικού Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο. Με τη συμμετοχή περίπου 3.000 επισκεπτών, το φεστιβάλ πρόσφερε στα παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών αλλά και τους γονείς τους την […]
Πηγή: Insurance Daily
17 Οκτ 2024 11:28

Οι Real Life Heroes της CARGLASS® στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η  Carglass® είχε τη χαρά να συμμετάσχει ενεργά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 13 Οκτωβρίου, αναγνωρίζοντας και τιμώντας τους ανθρώπους που θέτουν ως πρωταρχικό στόχο την παροχή της κορυφαίας εμπειρίας εξυπηρέτησης. Η φετινή διοργάνωση σημείωσε εντυπωσιακή επιτυχία, με περισσότερες από 100 εταιρείες από διάφορους κλάδους να συμμετέχουν […]
Πηγή: Insurance Daily
17 Οκτ 2024 09:35

Insurance Europe: Κρίσιμη για την ανταγωνιστικότητα η πρόσβαση στα δεδομένα οχημάτων

Insurance Europe: Κρίσιμη για την ανταγωνιστικότητα η πρόσβαση στα δεδομένα οχημάτωνΗ Insurance Europe, μαζί με άλλες εννέα ενώσεις από τον χώρο των καταναλωτών, της βιομηχανίας και της κινητικότητας, απέστειλαν επιστολή στην κα Ursula von der Leyen, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την οποία την παροτρύνουν να θέσει ως προτεραιότητα της νέας θητείας της τη νομοθεσία για την πρόσβαση στα δεδομένα που παράγονται από τα οχήματα.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
17 Οκτ 2024 08:49

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: 18η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: 18η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς ΑτυχήματαTo Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα». Έτσι, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, τη 18η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα. Το αλκοόλ εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
17 Οκτ 2024 07:52

Ζητήματα ασφαλείας δικτύου στις βιομηχανικές επιχειρήσεις

Μία στις τρεις βιομηχανικές επιχειρήσεις συναντά συχνά προβλήματα δικτύου, με το 45% να τα αντιμετωπίζει αρκετές φορές τον μήνα, ενώ μόνο το 12% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι αυτές οι προκλήσεις προκύπτουν μία φορά τον χρόνο ή λιγότερο. Τα ανησυχητικά αυτά ευρήματα επισημαίνει η Kaspersky στην έκθεσή της, η οποία ερευνά τις προκλήσεις ασφάλειας δικτύων και πληροφοριών που αντιμετωπίζουν εταιρείες σε διάφορες τοποθεσίες. Οι βιομηχανικές εταιρείες συνήθως λειτουργούν χρησιμοποιώντας γεωγραφικά διασκορπισμένες υποδομές, με […]
Πηγή: Insurance Daily
16 Οκτ 2024 04:00

Κυβέρνηση, αντιπολίτευση και πρώην πρωθυπουργοί στην εκδήλωση του Γ. Χατζηθεοδοσίου

Υπουργοί, πολιτικοί από τα κόμματα της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κωνσταντίνος Καραμανλής, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, θεσμών και της επιχειρηματικής κοινότητας έδωσαν το παρών στα βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών – ΕΕΑ , που έγιναν τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στις […]
Πηγή: Insurance Daily
16 Οκτ 2024 02:51

Allianz: Οι “ευάλωτοι” χρήστες του δρόμου και τα “κενά” ασφαλείας στα βαριά οχήματα

Την ανάγκη ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας με μέτρα που αφορούν την ασφαλέστερη συνύπαρξη των πιο ευάλωτων χρηστών του δρόμου και των μεγάλων οχημάτων επισήμαναν οι ομιλητές του 12th Allianz Motor Day. Στην Ευρώπη στις αστικές περιοχές καταγράφονται μεγάλα ποσοστά θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων με πεζούς, ποδηλάτες και δικυκλιστές, ενώ ταυτόχρονα μεγάλο είναι το “κενό” στα υποχρεωτικά […]
Πηγή: Insurance Daily
16 Οκτ 2024 02:41

Η Allianz ζητά μεγαλύτερη ασφάλεια για τους ευάλωτους χρήστες των οδικών δικτύων σε αστικές περιοχές

Η Allianz ζητά μεγαλύτερη ασφάλεια για τους ευάλωτους χρήστες των οδικών δικτύων σε αστικές περιοχέςΣτη 12η Allianz Motor Day, της 16ης Οκτωβρίου 2024, η γερμανική ασφαλιστική εξέφρασε το αίτημα για καλύτερη προστασία πεζών και ποδηλατών στις πόλεις και διατύπωσε συγκεκριμένες απαιτήσεις από πολιτικούς, κατασκευαστές αυτοκινήτων και φορείς εκμετάλλευσης στόλων οχημάτων. Ο αριθμός των νεκρών από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα στους αστικούς δρόμους είναι μια πληγή που αφορά έντονα και την Ελλάδα.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
16 Οκτ 2024 02:03

Ευρώπη Ασφαλιστική: Αναζητά Υπεύθυνο Νομικής Υπηρεσίας

Η  ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική αναζητά Υπεύθυνο Νομικής Υπηρεσίας για εσωτερική συνεργασία πλήρους απασχόλησης. Τα απαιτούμενα Προσόντα/Εμπειρία Στις αρμοδιότητες του υπευθύνου της Νομικής Υπηρεσίας είναι: Η Εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων, ομαδικό ασφαλιστήριο υγείας και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη σε ένα φιλικό, σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον εργασίας. Παρακαλούμε να αποστέλλονται ΑΥΣΤΗΡΑ μόνο βιογραφικά που πληρούν […]
Πηγή: Insurance Daily
16 Οκτ 2024 12:46

Συνάντηση ΕΑΔΕ – ΕΑΕΕ για καίρια ζητήματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης 

Με τη Διοίκηση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) συναντήθηκαν τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024, τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ), με στόχο την αναζήτηση κοινής στρατηγικής σε καίρια ζητήματα που αφορούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, η Διευθύντρια, κα Ελίνα […]
Πηγή: Insurance Daily
16 Οκτ 2024 12:45

Συνάντηση ΕΑΔΕ – ΕΑΕΕ για καίρια ζητήματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης 

Συνάντηση ΕΑΔΕ – ΕΑΕΕ για καίρια ζητήματα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Οι προκλήσεις στη διαχείριση και διατήρηση ασφαλιστηρίων του Κλάδου Υγείας, ιδίως μετά τις σημαντικές αυξήσεις των ασφαλίστρων τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναζήτηση συντονισμένων και ρεαλιστικών λύσεων για την ομαλοποίηση της λειτουργίας του κλάδου. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, με τη Διοίκηση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) συναντήθηκαν τη Δευτέρα,
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
16 Οκτ 2024 12:43

3P Insurance: Δύο θέσεις για το τμήμα Γενικών Ασφαλίσεων (Non Motor)

Η  3P Insurance  αναζητά 2 Υπαλλήλους για το τμήμα Γενικών Ασφαλίσεων (Non Motor). Καθήκοντα των θέσεων είναι: • Underwriting • Έλεγχος δικαιολογητικών • Υποβολή προσφορών • Ενημέρωση συνεργατών για τους κανόνες ανάληψης κινδύνων • Επικοινωνία με τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες για θέματα του τμήματος Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να έχουν: • Τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσία • […]
Πηγή: Insurance Daily
16 Οκτ 2024 11:55

9η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Επιθεώρησης Χρυσολόγου

9η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Επιθεώρησης ΧρυσολόγουΣε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, στις 9 Οκτωβρίου 2024, η 9η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Επιθεώρησης Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής, στον χώρο των γραφείων της. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, για τους Εργαζόμενους και τους Συνεργάτες της Επιθεώρησης, η “Ημέρα Αιμοδοσίας” αποτελεί θεσμό που ευλαβικά τηρείται κάθε χρόνο, πέρα και μακριά από αριθμούς, συμβόλαια, στόχους, επιτυχίες
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
16 Οκτ 2024 11:52

9η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Επιθεώρησης X. Χρυσολόγου

Η προσφορά είναι χαρά, η αιμοδοσία είναι Γιορτή! Σε μια τέτοια γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο χώρο των γραφείων της, στις 9 Οκτωβρίου 2024, η 9η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Επιθεώρησης Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής! Για τους Εργαζόμενους και τους Συνεργάτες της Επιθεώρησης, η “Ημέρα Αιμοδοσίας” αποτελεί θεσμό που ευλαβικά τηρείται κάθε χρόνο, πέρα και μακριά […]
Πηγή: Insurance Daily
16 Οκτ 2024 11:40

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Συνεργασία με την πλατφόρμα Morphoses για τα παιδιά των εργαζομένων

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ με γνώμονα την αφοσίωσή του στη στήριξη και ανάπτυξη των ανθρώπων του και των οικογενειών τους, προχωρά στην έναρξη μιας νέας στρατηγικής πρωτοβουλίας σε συνεργασία με την καινοτόμο πλατφόρμα Morphoses. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στην υποστήριξη και ενδυνάμωση των παιδιών των εργαζομένων του, διασφαλίζοντας ότι η επόμενη γενιά θα είναι «εξοπλισμένη» με τα […]
Πηγή: Insurance Daily
16 Οκτ 2024 11:01

Eurolife FFH: Για 8η χρονιά γιόρτασε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Eurolife FFH: Για 8η χρονιά γιόρτασε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης ΠελατώνΗ Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, συμμετείχε και φέτος στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως και τις 13 Οκτωβρίου. Για 8η συνεχή χρονιά, η Eurolife FFH συμμετείχε ενεργά στον θεσμό, με στόχο να αναδείξει τη σημασία που δίνει στην εξυπηρέτηση,
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
16 Οκτ 2024 08:57

Αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Financial Planning Forum με τη συμμετοχή εξεχουσών προσωπικοτήτων

Αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Financial Planning Forum με τη συμμετοχή εξεχουσών προσωπικοτήτωνΛίγες μόλις ημέρες, έμειναν για το κορυφαίο Financial Planning Forum, που διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Hellenic Financial Planners Association (HFPA), στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138), την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή εξεχουσών προσωπικοτήτων από Ελλάδα και εξωτερικό. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό σταθμό στην ιστορία του
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
15 Οκτ 2024 01:49

Η κα Άννα Στρατινάκη η νέα Συνήγορος του Καταναλωτή

Η κα Άννα Στρατινάκη η νέα Συνήγορος του ΚαταναλωτήO Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, παραβρέθηκε, στις 14.10.2024, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στα γραφεία του Συνηγόρου του Καταναλωτή. Καθήκοντα του Συνηγόρου του Καταναλωτή ανέλαβε η κα Άννα Στρατινάκη, στη θέση του κ. Λευτέρη Ζαγορίτη. Αναπληρώτρια Συνήγορος παραμένει η κα Βασιλική Μπώλου και Βοηθός Συνήγορος ο κ. Ευθύμιος Τσίγκας. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου,
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
15 Οκτ 2024 01:44

ΜΜΒ Event «Future-Ready HR: Unlocking Competitive Advantages»

ΜΜΒ Event «Future-Ready HR: Unlocking Competitive Advantages»Με εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε το Mercer Marsh Benefits (ΜΜΒ) Event, το οποίο έγινε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Το MMB Event συγκέντρωσε πάνω από 100 HR Directors και υπεύθυνους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, με κύριο θέμα «Future-Ready HR: Unlocking Competitive Advantages». «Το MMB Event αποτελεί ένα μοναδικό βήμα για την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών αλλά και
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
15 Οκτ 2024 01:43

Έρευνα ΕΥ: Αισιόδοξοι 7 στους 10 CEOs για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας το επόμενο 12μηνο

Έρευνα ΕΥ: Αισιόδοξοι 7 στους 10 CEOs για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας το επόμενο 12μηνοΣύμφωνα με την τελευταία έκδοση της τακτικής παγκόσμιας έρευνας ΕΥ CEO Outlook Pulse και τον δείκτη Global CEO Confidence Index, σχεδόν επτά στους 10 διευθύνοντες σύμβουλοι (69%) δήλωσαν ότι αισθάνονται αισιόδοξοι για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας τους επόμενους 12 μήνες. H αισιοδοξία αυτή εκδηλώνεται παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι CEOs σε πολλαπλά μέτωπα,
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας