26 Απρ 2024 09:27

Μ. Γιαννόπουλος: Οι πολλαπλές δράσεις του Enterprise Greece για τις εξαγωγικές εταιρείες και ένα νέο εργαλείο

Για 12η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών

The post Μ. Γιαννόπουλος: Οι πολλαπλές δράσεις του Enterprise Greece για τις εξαγωγικές εταιρείες και ένα νέο εργαλείο appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
26 Απρ 2024 09:24

Μ. Παπαζαρκάδα, COFACE: Πρωταρχικό ζητούμενο η πληροφόρηση για την ασφάλιση πιστώσεων

Αρχικά, με διαδραστικό τρόπο, αντί ομιλίας, απηύθυνε ερώτηση στο κοινό για την ασφάλιση πιστώσεων.

The post Μ. Παπαζαρκάδα, COFACE: Πρωταρχικό ζητούμενο η πληροφόρηση για την ασφάλιση πιστώσεων appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
26 Απρ 2024 09:20

ECG: Νέα συνεργασία Export Credit Greece και ομόλογου βουλγαρικού οργανισμού

Στο πλαίσιο της συνάντησης “Spring Meeting” της παγκόσμιας ένωσης των οργανισμών για τις εξαγωγικές πιστώσεις, Berne Union, που πραγματοποιείται στο Όσλο, 23-25 Απριλίου, ο CEO της Export Credit Greece, Γρηγόρης Σταματόπουλος και οι Εκτελεστικοί Διευθυντές του ΒΑΕΖ Galabin Galabov και Boyka Vasileva υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση των δύο οργανισμών με στόχο […]
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 09:11

Ε. Βλαχογιάννης: Οι παράγοντες που επηρεάζουν το επιχειρείν

Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία στους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους

The post Ε. Βλαχογιάννης: Οι παράγοντες που επηρεάζουν το επιχειρείν appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
26 Απρ 2024 09:06

Α. Καλαμπόκης, ΣΕΚ: Στους εξαγωγείς οφείλεται η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, να ενισχυθούν τα γραφεία ΟΕΥ

Η διοργάνωση - θεσμός Greek Exports Forum & Awards 2024 ανέδειξε και επιβράβευσε τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα

The post Α. Καλαμπόκης, ΣΕΚ: Στους εξαγωγείς οφείλεται η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, να ενισχυθούν τα γραφεία ΟΕΥ appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
26 Απρ 2024 09:05

Μ. Παπαζαρκάδα, COFACE: Πρωταρχικό ζητούμενο η πληροφόρηση για την ασφάλιση πιστώσεων

Αρχικά, με διαδραστικό τρόπο, αντί ομιλίας, απηύθυνε ερώτηση στο κοινό για την ασφάλιση πιστώσεων.

The post Μ. Παπαζαρκάδα, COFACE: Πρωταρχικό ζητούμενο η πληροφόρηση για την ασφάλιση πιστώσεων appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
26 Απρ 2024 08:47

Κ. Μπαγινέτας, gefa24: Μεγάλες ρυθμίσεις στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας

Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία στους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους

The post Κ. Μπαγινέτας, gefa24: Μεγάλες ρυθμίσεις στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
26 Απρ 2024 08:37

Ά. Μάνη Παπαδημητρίου: “Για πρώτη φορά μετά από 30 έτη έχουμε στρατηγική για τη βιομηχανία”

Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία στους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον

The post Ά. Μάνη Παπαδημητρίου: “Για πρώτη φορά μετά από 30 έτη έχουμε στρατηγική για τη βιομηχανία” appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
26 Απρ 2024 08:13

Ά. Σκέρτσος: Ένα ελληνικό εξαγωγικό θαύμα, σε ένα αντίξοο επιχειρηματικό περιβάλλον

Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία στους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους

The post Ά. Σκέρτσος: Ένα ελληνικό εξαγωγικό θαύμα, σε ένα αντίξοο επιχειρηματικό περιβάλλον appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
26 Απρ 2024 08:13

Βραβεία Εικονικής Επιχείρησης 2024

Οι ομάδες παρουσίασαν, οι κριτές αποφάσισαν και τα βραβεία του 19ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024»

The post Βραβεία Εικονικής Επιχείρησης 2024 appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
26 Απρ 2024 08:00

Δ. Μαρινόπουλος, gefa24: Η πρόοδος και η οικονομία βασίζονται στις επενδύσεις – εξαγωγές

Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία στους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους

The post Δ. Μαρινόπουλος, gefa24: Η πρόοδος και η οικονομία βασίζονται στις επενδύσεις – εξαγωγές appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
26 Απρ 2024 07:53

Μια καινοτόμα μαθητική επιχείρηση και εφαρμογή λύνει το πρόβλημα των υπερχειλισμένων κάδων απορριμμάτων

Πόσες φορές έτυχε να γυρνάτε με τη σακούλα σκουπιδιών στα χέρια, όταν διαπιστώνετε πως ο κάδος της γειτονιάς είναι γεμάτος και τα απορρίμματα ξεχειλίζουν από αυτόν; Πόσες φορές αναζητήσατε τον πλησιέστερο άδειο κάδο για να εναποθέσετε οικιακά απορρίμματα ή ανακυκλώσιμα υλικά, όταν διαπιστώσατε πως οι κάδοι που βρίσκονται κοντά στο σπίτι σας είναι γεμάτοι; Οι […]

The post Μια καινοτόμα μαθητική επιχείρηση και εφαρμογή λύνει το πρόβλημα των υπερχειλισμένων κάδων απορριμμάτων appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
26 Απρ 2024 07:00

Ανακοίνωση των νοσηλευτών του Θριασίου – Στάση εργασίας στις 29/4

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στο νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό αναφέρουν ελλείψεις και εξαγγέλουν στάση εργασίας στις 29 Απριλίου: “Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του ΘΡΙΑΣΙΟΥ Νοσοκομείου προκαλεί η μεγάλη έλλειψη νοσηλευτικού και μαιευτικού προσωπικού, τραυματιοφορέων και βοηθών θαλάμου. Παραμένουν κενές 83 θέσεις νοσηλευτικού και μαιευτικού προσωπικού και 66 θέσεις τραυματιοφορέων και βοηθών θαλάμου ενώ περισσότεροι […]
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 04:33

Η μαστογραφία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού   

Η φράση «η πρόληψη σώζει ζωές» δεν είναι ακόμη ένα μότο για να διανθίζει τις καμπάνιες κατά του καρκίνου του μαστού. Στην περίπτωση του τακτικού προληπτικού μαστογραφικού ελέγχου, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μπορεί και σώζει ζωές. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η μαστογραφία μπορεί να εμποδίσει την εμφάνιση της νόσου, όμως βοηθά να εντοπιστεί πολύ νωρίτερα από τον χρόνο που αυτή θα γινόταν αντιληπτή από τη γυναίκα ή τον ιατρό της, έως και 2 έτη νωρίτερα. Όσο πιο έγκαιρα γίνει η διάγνωση τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα για επιτυχημένη και πολλές φορές πλήρη θεραπεία.  

The post Η μαστογραφία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού    appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
26 Απρ 2024 04:18

ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει με Φάρμακα Υψηλού Κόστους την περίοδο του Πάσχα

Ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε ότι κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα και λόγω αδυναμίας ορισμένων φαρμακευτικών και μεταφορικών εταιρειών, η διεκπεραίωση αιτημάτων για χορήγηση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους από ιδιωτικά φαρμακεία που υποβάλλονται μέσω της πλατφόρμας θα τροποποιηθεί.

The post ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει με Φάρμακα Υψηλού Κόστους την περίοδο του Πάσχα appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
26 Απρ 2024 03:51

ΕΟΠΥΥ και διαβητικοί σε συνεννόηση για την συνταγογράφηση και αξιολόγηση ιατροτεχνολογικών

Σειρά λύσεων σε σημαντικά προβλήματα συζητήθηκαν σε συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.) με στελέχη του ΕΟΠΥΥ. Η  ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ κατέθεσε υλλοποιήσιμες προτάσεις απέναντι στα προβλήματα συνταγογράφησης και αξιολόγησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Σακχαρώδη Διαβήτη.

The post ΕΟΠΥΥ και διαβητικοί σε συνεννόηση για την συνταγογράφηση και αξιολόγηση ιατροτεχνολογικών appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
26 Απρ 2024 03:40

Μαθήματα ασφάλισης XVIII: Ασφάλιση κατοικίας – Yπολογισμός κόστους αποζημίωσης

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούν οι ασφαλιστικές εταιρίες για να υπολογίσουν και να βεβαιώσουν το κόστος της αποζημίωσης; Μετά από ένα καταστροφικό συμβάν ο ασφαλισμένος θα πρέπει να ενημερώσει την εταιρία του ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της εκτίμησης της έκτασης της ζημιάς. Αυτό γίνεται μέσω συνεργαζόμενων πραγματογνωμόνων που επισκέπτονται άμεσα το ακίνητο για ...

The post Μαθήματα ασφάλισης XVIII: Ασφάλιση κατοικίας – Yπολογισμός κόστους αποζημίωσης appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
26 Απρ 2024 03:36

Αυτοκίνητο: Το 23% σε 229 επιχειρήσεις

Ανοδικά οι δείκτες ζημίων και εξόδων διαχείρισης προμηθειών στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών

The post Αυτοκίνητο: Το 23% σε 229 επιχειρήσεις appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
26 Απρ 2024 03:31

Στάση εργασίας νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού τη Δευτέρα στο Θριάσιο

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 29 Απριλίου το νοσηλευτικό και βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου.

The post Στάση εργασίας νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού τη Δευτέρα στο Θριάσιο appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
26 Απρ 2024 03:07

Aσφάλιση πιστώσεων, χρηματοδότηση, τεχνολογία: H συνταγή επιτυχίας των εξαγωγέων

Παρά τις πληθωριστικές πιέσεις και την αστάθεια που προκαλούν στις διεθνείς αγορές οι επιπτώσεις από τις γεωπολιτικές συγκρούσεις, οι Έλληνες εξαγωγείς κατάφεραν να πετύχουν το 2023 μείωση του εμπορικού ελλείματος κατά €7.744,9 εκατ. Ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας

The post Aσφάλιση πιστώσεων, χρηματοδότηση, τεχνολογία: H συνταγή επιτυχίας των εξαγωγέων appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
26 Απρ 2024 02:53

Ελπίδα για την θεραπεία του καρκίνου με εξατομικευμένο εμβόλιο mRNA για το μελάνωμα

Η ελπίδα για τη θεραπεία του καρκίνου ενισχύεται καθώς δοκιμάζεται εξατομικευμένο εμβόλιο mRNA για το μελάνωμα. Ενθουσιασμός επικρατεί μεταξύ ασθενών και ερευνητών, αφού τα ειδικά κατασκευασμένα εμβόλια εισέρχονται σε δοκιμή φάσης 3.

The post Ελπίδα για την θεραπεία του καρκίνου με εξατομικευμένο εμβόλιο mRNA για το μελάνωμα appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
26 Απρ 2024 02:36

75.000 άτομα στην πλατφόρμα απασχόλησης συνταξιούχων

Για το επίδομα μητρότητας, την απασχόληση συνταξιούχων, αλλά και την εξαήμερη εργασία, μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου, σε συνέντευξή του στον Real FM 97,8.

The post 75.000 άτομα στην πλατφόρμα απασχόλησης συνταξιούχων appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
26 Απρ 2024 02:10

Mειώθηκαν κατά 229 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων

-Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της συνολικής χρηματοδότησης της εγχώριας οικονομίας διαμορφώθηκε σε 3,0%, το Μάρτιο του 2024, από 3,1% τον προηγούμενο μήνα.

The post Mειώθηκαν κατά 229 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
26 Απρ 2024 02:02

Πάνορμος: Εκπαίδευση στα προγράμματα της Syndea Ασφαλιστικής

Πάνορμος: Εκπαίδευση στα προγράμματα της Syndea ΑσφαλιστικήςΜία ακόμη επίσκεψη στα γραφεία της Syndea Ασφαλιστικής πραγματοποίησαν, στις 24 Απριλίου, ο Πρόεδρος, κ. Κλήμης Δημαρχιάδης, το Διοικητικό Συμβούλιο και Μέλη του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΑΝΟΡΜΟΣ.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
26 Απρ 2024 01:51

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ ενδυναμώνουν τον Έλληνα φαρμακοποιό

Επιστημονική εκδήλωση για την ενδυνάμωση του επαγγελματία φαρμακοποιού και την ανάδειξη του επιστημονικού του ρόλου με κοινωνικό πρόσημο διοργάνωσε ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ.

The post Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ ενδυναμώνουν τον Έλληνα φαρμακοποιό appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
26 Απρ 2024 01:12

Ταξίδι επιβράβευσης στην Κυανή Ακτή για τους συνεργάτες της INTERLIFE

Με ένα ξεχωριστό ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή επιβράβευσε η  INTERLIFE Ασφαλιστική τους Συνεργάτες της που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2023. Τους επιτυχόντες συνόδεψαν στο ταξίδι ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Ιωάννης Παν. Βοτσαρίδης, η Διευθύντρια Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος Κατερίνα Καψάλη, η Υποδιευθύντρια Πωλήσεων Βορείου και Νησιωτικής Ελλάδος […]
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 12:57

Sofos Insurance Agency: 9 και πλέον σημαντικοί λόγοι που την καθιστούν καινοτόμα

Sofos Insurance Agency: 9 και πλέον σημαντικοί λόγοι που την καθιστούν καινοτόμαΜε την πολύχρονη παρουσία της στην ασφαλιστική αγορά, η Sofos Insurance Agency είναι σε θέση να προτείνει τουλάχιστον 9 λόγους, για τους οποίους ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής αξίζει να ενταχθεί στο δίκτυο συνεργατών του Ομίλου της. Με την πολύχρονη παρουσία της στην ασφαλιστική αγορά, η Sofos Insurance Agency είναι σε θέση να προτείνει τουλάχιστον 9 λόγους, […]
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
26 Απρ 2024 12:54

Εκπαιδευτική Συνάντηση ΠΑΝΟΡΜΟΥ με Syndea

O Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης, το Διοικητικό Συμβούλιο και Μέλη του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΑΝΟΡΜΟΣ επισκέφθηκαν τα γραφεία της SYNDEA

The post Εκπαιδευτική Συνάντηση ΠΑΝΟΡΜΟΥ με Syndea appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
26 Απρ 2024 12:43

Sofos Insurance: 9 λόγοι που την καθιστούν καινοτόμο εγχείρημα ασφαλιστικής διαμεσολάβησης (video)

Με την πολύχρονη παρουσία της στην ασφαλιστική αγορά, η Sofos Insurance Agency, είναι σε θέση πλέον να προτείνει τουλάχιστον 9 λόγους, για τους οποίους ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής αξίζει να ενταχθεί στο δίκτυο συνεργατών του Ομίλου της: Καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των διαθέσιμων συστημικών Τραπεζών, POS, E-POS, ΔΙΑΣ με πρόθεμα RF, ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις πληρωμής ασφαλίστρων […]
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 12:12

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης τα FM Insurance Awards

Ο διαγωνισμός των Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» που αναδεικνύει εδώ και 30 χρόνια  τους κορυφαίους Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης διοργανώνεται φέτος υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.     Οι ενδιαφερόμενοι, Μεσίτες Ασφαλίσεων & Ασφαλιστικοί Πράκτορες (συμπεριλαμβανομένων του tied Agency) μπορούν να δηλώσουν ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή τους μέσω του επίσημου site της διοργάνωσης (δείτε εδώ) συμπληρώνοντας τα στοιχεία […]
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 12:10

Ταξίδι επιβράβευσης στην Κυανή Ακτή για τους συνεργάτες της Interlife

Ταξίδι επιβράβευσης στην Κυανή Ακτή για τους συνεργάτες της InterlifeΜε ένα ξεχωριστό ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή επιβράβευσε η Interlife Ασφαλιστική τους Συνεργάτες της που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2023.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
26 Απρ 2024 11:58

Συνάντηση ΕΑΔΕ με τον Σταύρο Κωνσταντά

Το Προεδρείο της ΕΑΔΕ συναντήθηκε την 23/4/2024 με τον Επόπτη κ. Σταύρο Κωνσταντά και στελέχη της ΔΕΙΑ.

The post Συνάντηση ΕΑΔΕ με τον Σταύρο Κωνσταντά appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
26 Απρ 2024 11:39

Ερρίκος Ντυνάν: Αιωνόβια ασθενής υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση με τη μέθοδο TAVI

Το δικαίωμα στην ζωή της 100χρονης Άννας Λαζαρίδου υπερασπίστηκε το προσωπικό του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν υποβάλλοντάς την σε καρδιολογική επέμβαση. Χάρη στη μέθοδο TAVI στην αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας χωρίς χειρουργείο η αιωνόβια γιαγιά είναι μια από τις λίγες ασθενείς που πάλεψε με την βοήθεια της επιστήμης για να επιβιώσει. 

The post Ερρίκος Ντυνάν: Αιωνόβια ασθενής υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση με τη μέθοδο TAVI appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
26 Απρ 2024 11:26

Η Aon plc ολοκλήρωσε την εξαγορά της NFP ύψους 13 δις δολ.

Η εξαγορά θα περιλαμβάνει 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και 6 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές της Aon. Ο διευθύνων σύμβουλος της NFP Doug Hammond θα συνεχίσει να ηγείται της NFP, που κατέχει ηγετική θέση στη διαχείριση περιουσίας και την παροχή συμβουλών σε προγράμματα συνταξιοδότησης, ως ανεξάρτητη αλλά συνδεδεμένη με την Aon, με την επωνυμία “NFP, […]
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 11:02

Δ. Μιχαηλίδου: Πρόσκληση για 700 γιατρούς στα ΚΕ.Π.Α.

«Δεκατρία χρόνια μετά τη σύστασή των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας, σήμερα υπερδιπλασιάζουμε τον αριθμό των ιατρών των ΚΕΠΑ και αυξάνουμε τις ειδικότητες που πιστοποιούν την αναπηρία. Μια ακόμη δέσμευσή μας, απέναντι στους ανάπηρους συμπολίτες μας, γίνεται πράξη», δήλωσε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου. «Η απόφασή μας αυτή, που έρχεται λίγους μήνες μετά την […]
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 11:01

Σε ποια ασφαλιστική μπαίνει το επενδυτικό ταμείο «Φαιστός»;

Επένδυση του Ταμείου «Φαιστός» σε μία καινοτόμο ελληνική ασφαλιστική για την ανάπτυξη τεχνολογίας και την επέκταση στη διεθνή αγορά

The post Σε ποια ασφαλιστική μπαίνει το επενδυτικό ταμείο «Φαιστός»; appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
26 Απρ 2024 10:48

Ερρίκος Ντυνάν: Καρδιολογική επέμβαση σε 100χρονη ασθενή με τη μέθοδο TAVI

Έχοντας συμπληρώσει τα 100 χρόνια της, η κα Άννα Λαζαρίδου από την Κυψέλη καταγράφεται πλέον ως η γηραιότερη ασθενής στη χώρα μας -και μία από τις λιγοστές αιωνόβιες παγκοσμίως- που υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση. Η περίπτωσή της έρχεται να επιβεβαιώσει τους νέους δρόμους που έχει ανοίξει η μέθοδος TAVI στην αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας χωρίς χειρουργείο. […]
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 10:42

Αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση της μηνιγγίτιδας

Μετά την ανάπτυξη και διάθεση ενός νέου εμβολίου που καλύπτει πέντε οροτύπους του μηνιγγιτιδόκοκκου στις χώρες της Αφρικής, οι ηγέτες  των κρατών καταστρώνουν έναν οδικό χάρτη για την εξάλειψη της μηνιγγίτιδας έως το 2030. Σε αυτό τον οδικό χάρτη περιλαμβάνεται η έγκαιρη διάγνωση και η αντιμετώπιση της μηνιγγίτιδας καθώς και η αποκατάσταση για τους ασθενείς […]
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 10:33

Γ. Νοσοκομείο Ηλείας: Καταγγελία γυναίκας ιατρού για σωματική βία από συνάδλεφό της

Σωματική βία καταγγέλλει ότι δέχθηκε γυναίκα ιατρός από συνάδελφό της στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας. Το επεισόδιο φέρεται να συνέβη το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου σε χώρο εντός της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου.

The post Γ. Νοσοκομείο Ηλείας: Καταγγελία γυναίκας ιατρού για σωματική βία από συνάδλεφό της appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
26 Απρ 2024 10:26

Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι

Το χέρι βαθιά στην τσέπη θα αναγκαστούν να βάλουν οι καταναλωτές για το πασχαλινό τραπέζι, καθώς όπως όλα δείχνουν οι τιμές κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα. Το  Pricefox.gr, ο σύμβουλός σου στην εξοικονόμηση και η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών ασφάλειας αυτοκινήτων, έψαξε πόσο κοστίζουν τα καλούδια για το τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα και σου έχει έτοιμο […]
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 10:00

Συνάντηση ΕΑΔΕ με τον Επόπτη, κ. Σταύρο Κωνσταντά

Συνάντηση ΕΑΔΕ με τον Επόπτη, κ. Σταύρο ΚωνσταντάΤο Προεδρείο της ΕΑΔΕ συναντήθηκε την 23/4/2024 με τον Επόπτη κ. Σταύρο Κωνσταντά και στελέχη της ΔΕΙΑ και ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και αφορούν την λειτουργία της Ασφαλιστικής Αγοράς. 
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
26 Απρ 2024 09:55

bewell: Ένα σύστημα υγείας για κάθε στιγμή της ζωής σας (video)

Δείτε το ενημερωτικό video για τα προγράμματα υγείας bewell της Interamerican .
Πηγή: Insurance Daily
26 Απρ 2024 09:31

Ευρωκοινοβούλιο: Έναρξη τριμερούς διαλόγου για την υιοθέτηση της RIS

Ευρωκοινοβούλιο: Έναρξη τριμερούς διαλόγου για την υιοθέτηση της RISΗ Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε, στις 23 Απριλίου 2024, την εντολή για έναρξη του τριμελούς διαλόγου με στόχο την τελική υιοθέτηση της προωθούμενης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Στρατηγικής για την Προστασία του Ιδιώτη Επενδυτή (RIS).
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
26 Απρ 2024 08:22

Η Ευρώπη Ασφαλιστική επενδύει στο μέλλον των νέων μέσω του «Europa Insurance Co. Scholarships»

Η Ευρώπη Ασφαλιστική επενδύει στο μέλλον των νέων μέσω του «Europa Insurance Co. Scholarships»Ο κ. Νίκος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δίνει την ευκαιρία σε πέντε άριστους φοιτητές να σπουδάσουν στο διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο Deree College, αναλαμβάνοντας τα δίδακτρά τους για τρία χρόνια.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 10:21

Δωρεάν rapid tests σε 176 σημεία σε όλη την χώρα

Tη Παρασκευή 26 Απριλίου οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν δωρεάν rapid tests σε 176 σημεία όλης της χώρας

The post Δωρεάν rapid tests σε 176 σημεία σε όλη την χώρα appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
25 Απρ 2024 06:13

Siemens Healthineers: Εξελιγμένο σύστημα C-arm για ταχύτερη διεγχειρητική απεικόνιση

Πολύτιμο εργαλείο για την Χειρουργική Τραύματος προσφέρει η Siemens Healthineers με την εισαγωγή  του τηλεχειριζόμενου αυτοκινούμενου συστήματος βραχίονα C-arm για διεγχειρητική απεικόνιση στη Χειρουργική.

The post Siemens Healthineers: Εξελιγμένο σύστημα C-arm για ταχύτερη διεγχειρητική απεικόνιση appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
25 Απρ 2024 05:29

Εβδομαδιαία έκθεση: Έξι θάνατοι με covid και δυο διασωληνώσεις

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα επιδημιολογικά δεδομένα για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος (SARSCoV-2, ιοί γρίπης και αναπνευστικός συγκυτιακός ιός – RSV) στη χώρα μας για την εβδομάδα από τις 16 Απριλίου έως τις 21 Απριλίου 2024. Από τον ιό SARS-CoV-2 έχασαν την ζωή τους  έξι πολίτες με covid και δεν καταγράφηκε νέος θάνατος από εργαστηριακά επιβεβαιώμενη γρίπη την εβδομάδα αναφοράς.

The post Εβδομαδιαία έκθεση: Έξι θάνατοι με covid και δυο διασωληνώσεις appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
25 Απρ 2024 05:17

ΕΕΑΕ – ΣΠΑΤΕ: Η ΑΙ στην ασφαλιστική βιομηχανία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/4/2024 στην αίθουσα ΔΗΛΟΣ του ξενοδοχείου ATHENS MARRIOT και στα πλαίσια του MONEY SHOW,η εκδήλωση των Σωματίων Ασφαλιστικών Πρακτόρων ΕΕΑΕ & ΣΠΑΤΕ , με θέμα: “Τεχνητή νοημοσύνη στην ασφαλιστική βιομηχανία”, με κεντρικό ομιλητή τον Δρα Χρήστο Φουντούκη. Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, απηύθυνε χαιρετισμό. Ο καθηγητής […]
Πηγή: Insurance Daily
25 Απρ 2024 05:08

Στο +17,1% η παραγωγή ασφαλίσεων στο πρώτο δίμηνο του 2024

Αύξηση 17,1% καταγράφει η παραγωγή των ασφαλίσεων ζωής το πρώτο δίμηνο του 2024, με τις ασφαλίσεις ζωής να έχουν άνοδο 23,4% και τις ασφαλίσεις να έχουν επιπλέον 11,8% παραγωγή. Ειδικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΑΕΕ η παραγωγή το διάστημα αυτό έφτασε σε 892.641.314 ευρώ. Μεγάλη αύξηση καταγράφουν οι ασθένειες που ξεπερνά το 20%.
Πηγή: Insurance Daily
25 Απρ 2024 05:07

Οι ειδικοί εξηγούν: Είναι σημαντικός ο εμβολιασμός- Ποια λοιμώδη νοσήματα αντιμετωπίζονται

Ασπίδα αποτελεί ο εμβολιασμός έναντι των λοιμωδών νοσημάτων τονίστηκε ε εκδήωση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμών (24-30/04/2024).

The post Οι ειδικοί εξηγούν: Είναι σημαντικός ο εμβολιασμός- Ποια λοιμώδη νοσήματα αντιμετωπίζονται appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
25 Απρ 2024 04:27

Eνεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση 8 Κέντρων Υγείας της Κρήτης

  Παρουσία του υπουργού Υγείας και της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη υπογράφθηκαν δύο συμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση 8 Κέντρων Υγείας της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης. Το κόστος για τα έργα εκτιμάται στα 7,5 εκ ευρώ. Η πρώτη σύμμβαση αφορά στα Κέντρα Υγείας Αγ. Βαρβάρας, Καστελλίου και Αρκαλοχωρίου, συνολικής αξίας 2.614.447,65 ευρώ. Η δεύτερη σύμβαση […]

The post Eνεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση 8 Κέντρων Υγείας της Κρήτης appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
25 Απρ 2024 04:04

Επάρκεια φαρμάκων και επαναφορά της παραγωγής σε ευρωπαϊκό έδαφος

Οι προκλήσεις για την επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη συζητήθηκαν  κατά την  εναρκτήρια εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τα Κρίσιμα Φάρμακα». Ακόμη τέθηκε το ζήτημα για τα απαιτούμενα κίνητρα ώστε να διασφαλιστεί η επιστροφή της παραγωγής φαρμάκων και πρώτων υλών στην Ευρώπη.

The post Επάρκεια φαρμάκων και επαναφορά της παραγωγής σε ευρωπαϊκό έδαφος appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
25 Απρ 2024 03:19

Ευρώπη Ασφαλιστική: Καλύπτει τα δίδακτρα 5 άριστων φοιτητών στο Deree College και επενδύει στους νέους

Ο κ. Νίκος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δίνει την ευκαιρία σε πέντε άριστους φοιτητές να σπουδάσουν στο διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο Deree College αναλαμβάνοντας τα δίδακτρά τους για τρία χρόνια. Στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή την Τρίτη 3 […]
Πηγή: Insurance Daily
25 Απρ 2024 03:13

Πάνορμος: Συζήτησε συνεργασία με τη Eurolife FFH

Πάνορμος: Συζήτησε συνεργασία με τη Eurolife FFHΤην Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Διοίκηση του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Κλήμη Δημαρχιάδη, συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife FFH, κ. Νίκο Δελένδα, στο ιστορικό κτήριο της ασφαλιστικής, στην οδό Πανεπιστημίου.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 03:06

Σε λίγες ώρες η κορυφαία εξαγωγική εκδήλωση Greek Exports Forum & Awards 2024

 Ευκαιρία στους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, θεσμικούς και λοιπούς παράγοντες της αγοράς προσφέρουν τα Greek Exports Forum & Awards 2024  διοργανώνονται την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024. Επιπλέον, επιτυχημένοι εξαγωγείς παρουσιάζουν τα success stories τους και μοιράζονται τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

The post Σε λίγες ώρες η κορυφαία εξαγωγική εκδήλωση Greek Exports Forum & Awards 2024 appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
25 Απρ 2024 02:52

ΕΑΕΕ: Αύξηση 17,1% στην παραγωγή ασφαλίστρων διμήνου 2024

ΕΑΕΕ: Αύξηση 17,1% στην παραγωγή ασφαλίστρων διμήνου 2024Στα €892.641.314,48 ανήλθε η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024, καταγράφοντας αύξηση 17,1% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2023, σύμφωνα με την έρευνα που διεξάγει η ΕΑΕΕ.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 02:51

ΕΕΑΕ-ΣΠΑΤΕ: Επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα: «Α.Ι. και Ασφαλιστική Βιομηχανία»

ΕΕΑΕ-ΣΠΑΤΕ: Επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα: «Α.Ι. και Ασφαλιστική Βιομηχανία»Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 20/4/2024, η εκδήλωση των Σωματίων Ασφαλιστικών Πρακτόρων ΕΕΑΕ & ΣΠΑΤΕ, με θέμα: «Α.Ι. - Τεχνητή Νοημοσύνη και Ασφαλιστική Βιομηχανία», με κεντρικό ομιλητή τον Δρα Χρήστο Φουντούκη.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 02:24

Ο Γ. Ζερβουδάκης Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων στην Εθνική Ασφαλιστική

Γ. Ζερβουδάκης
Την Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων στην Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Ζερβουδάκης, έμπειρο στέλεχος της αγοράς με πορεία άνω των δύο δεκαετιών στον κλάδο. Ο κ. Ζερβουδάκης έχει αναλάβει ως επικεφαλής θέσεις ευθύνης στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης σε Διευθύνσεις Αναλογιστικού, Marketing, Επικοινωνίας και Πωλήσεων. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.
Πηγή: Insurance Daily
25 Απρ 2024 02:00

GlobalData: Η κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης δεν θα επηρεάσει την κερδοφορία των ασφαλιστών στις ΗΠΑ

GlobalData: Η κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης δεν θα επηρεάσει την κερδοφορία των ασφαλιστών στις ΗΠΑΗ κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key μετά την πρόσκρουση του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Dali, στις 26 Μαρτίου 2024, στη Βαλτιμόρη, δεν θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική κερδοφορία των αμερικανικών ασφαλιστικών εταιρειών, σύμφωνα με την εταιρεία δεδομένων και ανάλυσης GlobalData.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 01:50

Στην Εθνική ο Γιώργος Ζερβουδάκης

Στην Εθνική ο Γιώργος ΖερβουδάκηςΠάντοτε εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της Εταιρείας, ευχόμαστε στον κ. Γιώργο Ζερβουδάκη καλή επιτυχία στα καθήκοντα που θα αναλάβει στην Εθνική Ασφαλιστική, από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 01:08

Χρ. Παπακωνσταντίνου: Η Εποπτεία της ΤτΕ θα συμβάλει στην ανάπτυξη των ΤΕΑ

Χρ. Παπακωνσταντίνου: Η Εποπτεία της ΤτΕ θα συμβάλει στην ανάπτυξη των ΤΕΑΟμιλία της Υποδιοικήτριας της Τράπεζας της Ελλάδος, κας Χριστίνας Παπακωνσταντίνου, με θέμα «Η εποπτεία των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης», στην Ημερίδα της Ένωσης για την Προστασία των Κοινωνικών Δικαιωμάτων (ΕΠΚΟΔΙ) και της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 12:39

Atradius Ελλάδος: Webinar «All about credit insurance» στις 20 Μαΐου

Atradius Ελλάδος: Webinar «All about credit insurance» στις 20 Μαΐου4 υψηλόβαθμα στελέχη της Atradius Ελλάδος μιλούν για τις Ασφαλίσεις Πιστώσεων και την ανάληψη εμπορικού κινδύνου σε αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 12:20

CNP Assurances: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Τράπεζα για την πώληση της CNP Cyprus

CNP Assurances: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Τράπεζα για την πώληση της CNP CyprusΗ CNP Assurances σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λτδ («Ελληνική Τράπεζα») αναφορικά με την πώληση της CNP Cyprus Insurance Holdings («CNP Cyprus»).
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 11:42

Στασιμότητα στην πρόοδο των γυναικών εντός και εκτός του χώρου εργασίας

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά εκπονείται η έκθεση της Deloitte Women @ Work: A Global Outlook, στην οποία φέτος συμμετέχουν 5.000 γυναίκες από 10 χώρες, και στην οποία διερευνώνται ορισμένοι από τους κρίσιμους εργασιακούς και κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη σταδιοδρομία των γυναικών. Σύμφωνα με την έκθεση, τα αυξανόμενα επίπεδα άγχους και η κακή ψυχική υγεία […]
Πηγή: Insurance Daily
25 Απρ 2024 11:32

Η ανακοίνωση της CNP Cyprus για την πώληση στην Ελληνική Τράπεζα

Την έναρξη διαπραγματεύσεων για την πώληση της CNP Cyprus στην Ελληνική Τράπεζα επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η CNP Cyprus. Eιδικότερα: “Η CNP Cyprus, ο κορυφαίος ασφαλιστικός όμιλος στην Κύπρο, ανακοινώνει ότι η μητρική του εταιρεία CNP Assurances, έχει ξεκινήσει αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την πώληση της CNP Cyprus στην Ελληνική Τράπεζα. Η CNP Cyprus δραστηριοποιείται κυρίως […]
Πηγή: Insurance Daily
25 Απρ 2024 11:19

Στο +15% στοχεύει φέτος η NP Ασφαλιστική

Περίοδο υψηλών ρυθμών ανάπτυξης διάγει η  NP Ασφαλιστική, καταγράφοντας το 2023 αύξηση παραγωγής κατά 8,5% με 9% έναντι του 2022, ενώ φέτος προσβλέπει σε υψηλότερες επιδόσεις, με τα έσοδα από τις ασφαλιστικές εργασίες να αυξάνονται από 12% έως 15% σε σχέση με πέρυσι. Του Πλάτωνα Τσούλου Το 2023 η παραγωγή της εταιρείας ανήλθε στα 48 εκατ. […]
Πηγή: Insurance Daily
25 Απρ 2024 10:38

Δυσαρεστημένος 1 στους 2 Έλληνες για δημόσια και ιδιωτική υγεία

Την εικόνα στο ελληνικό σύστημα υγείας τόσο από την πλευρά των πολιτών όσο και από την πλευρά της ιατρικής κοινότητας αποτυπώνει έρευνα της GPO που έγινε για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. της Βίκυς Γερασίμου Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε το Μάρτιο του 2024 το 45,1% των ασθενών και το 48,3% των γιατρών είναι δυσαρεστημένο […]
Πηγή: Insurance Daily
25 Απρ 2024 08:28

Συνέπειες της δόλιας παράβασης του ασφαλιστικού βάρους

Συνέπειες της δόλιας παράβασης του ασφαλιστικού βάρουςΤου Θεόδωρου Κουτσούμπα, Δικηγόρου - Διδάκτορα Νομικής.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 08:26

Γ. Κακαλιάντης: Τρεις πρακτικές που οδηγούν στην κορυφή

Γ. Κακαλιάντης: Τρεις πρακτικές που οδηγούν στην κορυφήΟ κ. Γιάννης Κακαλιάντης* μοιράζεται μαζί μας ιδέες και πρακτικές που τον βοηθούν να ανήκει στους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της χώρας.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
25 Απρ 2024 12:23

Ν. Mηλαπίδης: Θα προβλεφθούν και για τις ασφαλιστικές οι προστατευτικές διατάξεις που ισχύουν για τα ΤΕΑ

Υπό “επανεξέταση” βρίσκονται τα  σημεία σύγκλισης ομαδικών ασφαλιστηρίων και των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης. Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκος Μηλαπίδης, μιλώντας στην εκδήλωση, με θέμα «προκλήσεις και προοπτικές στη συμπληρωματική ασφάλιση με τον ν. 5078/2023» ανέφερε πως “βρισκόμαστε σε τροχιά επανεξέτασης άλλων σημείων σύγκλισης ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων και ΤΕΑ, ώστε να προβλεφθούν και για τις […]
Πηγή: Insurance Daily
24 Απρ 2024 03:49

M. Carias- Coface: Τεράστιες ευκαιρίες σε μεταφορές και logistics στην Ελλάδα

Στο επενδυτικό τοπίο στην Ελλάδα, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αναδύονται και του τομείς που θα αποτελέσουν πεδίο ανάπτυξης αναφέρεται σε συνέντευξή του στο “am” o Marcos CARIAS, PhD. Economist στην Coface
Πηγή: Insurance Daily
24 Απρ 2024 03:28

Αναβαθμίζονται τα γραφεία Δικαιωμάτων στα νοσοκομεία για τους πολίτες

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων, τα οποία μέχρι σήμερα δεν είναι επαρκώς γνωστά και δεν έχουν αξιοποιηθεί στο βαθμό που θα έπρεπε, μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση ενός ποιοτικού και ασθενοκεντρικού Συστήματος Υγείας στη χώρα μας, μέσω της θεσμικής και ποιοτικής αναβάθμισης τους, ώστε να καταστούν […]
Πηγή: Insurance Daily
24 Απρ 2024 03:07

A. Γεωργιάδης: Να βρούμε τρόπους ευέλικτους για την προσέλκυση περισσότερου εργατικού δυναμικού στην υγεία

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπουργών Υγείας της Ε.Ε., στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Έχουμε μία πολύ σημαντική συνάντηση στις Βρυξέλλες αυτές τις τρεις μέρες. Πρώτον, έχουμε να συζητήσουμε για τις μεγάλες ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού, κάτι που εμφανίζεται πια σε όλα τα κράτη – μέλη της […]
Πηγή: Insurance Daily
24 Απρ 2024 02:45

ΙΑΣΩ Παίδων: Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα»

Η 12ηΥβριδική Επιστημονική Ημερίδα του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα», θα πραγματοποιηθεί τοΣάββατο 27 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι). Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των παιδιατρικών ειδικοτήτων και προσκεκλημένοι ομιλητές θα συμμετέχουν στην ημερίδα παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα, καθώς και νέες μεθόδους, που εφαρμόζονται […]
Πηγή: Insurance Daily
24 Απρ 2024 02:31

Μέχρι 15/5 η υποβολή εργασιών για τον φοιτητικό διαγωνισμό του περιοδικού Οικονομική Επιθεώρηση

Μέχρι 15/5 η υποβολή εργασιών για τον φοιτητικό διαγωνισμό του περιοδικού Οικονομική ΕπιθεώρησηΜέχρι τις 15 Μαΐου 2024 οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν την εργασία τους για συμμετοχή στον 30ο Φοιτητικό Διαγωνισμό, που διοργανώνει το περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
24 Απρ 2024 01:52

Σύλλογος Εργαζομένων ERGO: Πασχαλινό bazaar για την ενίσχυση του περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑ

Σύλλογος Εργαζομένων ERGO: Πασχαλινό bazaar για την ενίσχυση του περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑΠασχαλινό BAZAAR για την ενίσχυση του περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑ, διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Ομίλου ERGO στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη ΣΧΕΔΙΑ ART, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
24 Απρ 2024 12:04

Insurance Europe: Η ΕΕ πρέπει να παραμείνει στην ίδια πορεία για την υλοποίηση του Solvency II

Insurance Europe: Η ΕΕ πρέπει να παραμείνει στην ίδια πορεία για την υλοποίηση του Solvency IIΗ Insurance Europe κάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διασφαλίσει ότι οι προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες σχετικά με τη Solvency II  θα αντικατοπτρίζουν πλήρως την πολιτική συμφωνία που επετεύχθη τον Δεκέμβριο του 2023.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
24 Απρ 2024 11:50

ΤτΕ: Εξετάσεις πιστοποίησης στο Ηράκλειο Κρήτης στις 21 Σεπτεμβρίου

ΤτΕ: Εξετάσεις πιστοποίησης στο Ηράκλειο Κρήτης στις 21 ΣεπτεμβρίουΤη διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων, στις 21 Σεπτεμβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
24 Απρ 2024 10:39

Το αφήγημα των Ασκληπιείων, από τους Δελφούς στην Επίδαυρο

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του θεσμού “Ημέρες Δελφικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2024”, που αναπτύχθηκαν κατά το τριήμερο 7, 8 και 9 Απριλίου με θεματική εστίαση εφέτος στην Υγεία και τη Διπλωματία των Πόλεων, παρουσιάστηκε από τον Βασίλη Λαμπρινουδάκη, ομότιμο καθηγητή Κλασσικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του αρχαιολογικού ερευνητικού έργου στην Επίδαυρο, το ειδικότερου ενδιαφέροντος θέμα “Από τους Δελφούς στην […]
Πηγή: Insurance Daily
24 Απρ 2024 09:35

Η HDI Global ανακοινώνει ισχυρά αποτελέσματα για το 2023

Η HDI Global SE, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Βιομηχανικών Κινδύνων και μέλος του ομίλου Talanx, ανακοίνωσε θετικά οικονομικά αποτελέσματα για το 2023. Ο μικτός λειτουργικός δείκτης βελτιώθηκε κατά 1,5 ποσοστιαία μονάδα σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, και τώρα ανέρχεται στο 91,5%. Τα έσοδα ασφάλισης (μικτά) αυξήθηκαν κατά 10% και ανήλθαν σε […]
Πηγή: Insurance Daily
24 Απρ 2024 09:00

Θέση εργασίας για Υπάλληλο στο Τμήμα Υποστήριξης πελατών

Η DATAWISE είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, με εξειδίκευση στον ασφαλιστικό τομέα. Αναζητά Υπάλληλο για το Τμήμα Υποστήριξης πελατών. Απαραίτητες προϋποθέσεις: Πτυχίο ΤΕΙ / ΑΕΙ / Ιδιωτικής Σχολής Απαραίτητες Ικανότητες: Τι προσφέρουμε:
Πηγή: Insurance Daily
24 Απρ 2024 08:03

Το δημογραφικό, τα όρια συνταξιοδότησης και το Ασφαλιστικό

Π. Τσακλόγλου
Καμία αλλαγή στα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης δεν θα υπάρξει έως το 2027, σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο Υφυπουργός Εργασίας, κος Πάνος Τσακλόγλου. Ο ίδιος ανέφερε πως για να μπορεί κάποιος να πάρει σύνταξη πρέπει να έχει τουλάχιστον 15 έτη ασφαλιστικών εισφορών και να είναι τουλάχιστον 62 ετών. Αν έχει 40 χρόνια εισφορών, η σύνταξη καταβάλλεται […]
Πηγή: Insurance Daily
23 Απρ 2024 09:00

Συμμετοχή της Ομάδας της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στη διαδρομή των 5 χλμ του 18ου Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Η Ομάδα της   ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, πιστή στη δέσμευσή της για την προώθηση της υγιούς διαβίωσης και του αθλητισμού, συμμετείχε δυναμικά στον 18ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Εργαζόμενοι από όλες τις Διευθύνσεις του Ομίλου, ένωσαν τις δυνάμεις τους με χιλιάδες συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, περπατώντας και τρέχοντας […]
Πηγή: Insurance Daily
23 Απρ 2024 02:10

Ανοιχτό πασχαλινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα γραφεία της Groupama

Με μεγάλη επιτυχία και σε άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 19 Απριλίου, στα γραφεία της  Groupama Ασφαλιστικής, στη Νέα Σμύρνη, πασχαλινό bazaar που διοργανώθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το bazaar αγκάλιασαν τόσο οι εργαζόμενοι της Groupama Ασφαλιστικής όσο και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και έκαναν τις […]
Πηγή: Insurance Daily

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας